Ski Storband & Birgitte Damberg Trio

Om arrangementet

Spennende samarbeid mellom Ski Storband og Birgitte Damberg Trio!

Birgitte Damberg Trio bør være et kjent navn blant mange musikkinteresserte i Ski. Trioen har spilt på Rådhusteatret flere ganger, og Birgitte og bassist Åsmund Reistad er begge bosatt i Skotbu. Damberg sin musikk er nå arrangert for et større lydbilde av Reistad. Dette åpner for nye lytteopplevelser og tar publikum med på en ny reise inn i hennes musikalske univers.

Birgitte Damberg har tidligere – i 2017 – samarbeidet med Ski Storband om en julekonsert med tradisjonelle amerikanske julesanger. Dette samarbeidet ga mersmak, og resultatet får vi nå høre i Rådhusteateret 21.mars 2020.

Birgitte Damberg Trio har 2 plateutgivelser og mange konserter på samvittigheten. De har nå vært aktive med singelutgivelser hver andre måned siden januar 2019.  Videoen til singelen «Vintervals» ble nominert til filmpris i klassen beste musikkvideo under en festival i Kroatia i sommer. Den ble slått på målstreken av U2 som vant med sin animasjonsvideo.

Ski Storband og Birgitte Damberg Trio kommer både til å spille sammen og ha hver sine avdelinger. Velkommen til en gnistrende, intim og humørfylt konsert i foajeen!

Ski Storband ledes av bandets faste musikalske leder - Biørn Barlo.