Praktisk info

KONTAKT OSS

Rådhusteatret:
Idrettsveien 8
Postboks 3010
1402 Ski
Telefon: 94 13 67 26 (supporttider ang. billettsalg 12.00-14.00 tirsdag, onsdag og torsdag)
Epost: raadhusteatret@raadhusteatret.no

Vil du motta nyhetsbrev fra Rådhusteatret?

Følg denne linken for å melde deg på: Nyhetsbrev i Rådhusteatret

Om arrangementer i Rådhusteatret:

Vi åpner dørene inn til foajeen vår én time før konsertstart (tidspunktet som står på billetten din). Her er det salg av øl, vin, mineralvann, kaffe, te og et utvalg av snacks og sjokolade. Om du ikke har billett til dagens forestilling eller andre i programmet, får du også kjøpt det her med mindre det er utsolgt. Det er ikke alle arrangementer det selges alkohol på, som f.eks barne- og familieforestillinger. 

Er det veldig fullt på våre forestillinger, så setter vi pris på om dere kommer så tidlig som mulig. Da klarer vi å ta unna barkøen, og artist får startet forestillingen på tiden. 

Det er ingen angrefrist eller bytterett på kjøp av billetter til kulturarrangementer i følge Kjøpsloven. Billetter refunderes ikke med mindre vi avlyser forestillingen eller flytter den til en annen dag eller tid. Du har anledning til å selge billettene dine videre til pålydende eller lavere pris. Har vi forestillinger som har flere datoer, så kan man bytte dato.  

Spesielle ønsker og behov, eller spørsmål angående billetter?

Kontakt oss på epost (raadhusteatret@raadhusteatret.no) eller ring oss på tlf. 941 36 726 mellom kl. 10.00 og kl. 14.00 tirsdag, onsdag og torsdag.

Vi har 3 handicapplasser i salen, og disse kan bestilles ved å sende e-post til raadhusteatret@raadhusteatret.no eller ringe billettelefonen på 941 36 726 mellom 10-14, tirs-tors. Ved siden av hver handicapplass finnes det også ledsagerplass
Fribilletten til ledsageren skrives ut i skranken i foajeen når du kommer til forestilling og viser ledsagerbevis.

Kulturhusleder:
Håvard Refsdal
Mobil: 91 87 60 83
havard@raadhusteatret.no

Booking- og markedsansvarlig:
Odd Inge Rand
Mobil: 93 04 91 78
oddinge@raadhusteatret.no

Teknisk leder:
Fredrik Pagander
Mobil: 98 02 00 66
fredrik@raadhusteatret.no

Tekniker:
Matias Aaveren 
Mobil: 93 23 08 12
matias@raadhusteatret.no

Foajé-ansvarlig:
Marianne Nilsen
Mobil: 94 84 41 73
Marianne.Nilsen@nordrefollo.kommune.no

 

 
 

GENERELL INFO

Om Rådhusteatret

Rådhusteatret ligger side om side med Nordre Follo rådhus, midt i Ski sentrum. Lokalet ble opprinnelig bygget som kinosal og Ski kino ble drevet av Ski kommune fra 1957 til 2003. I oktober 2003 åpnet Olav Thon sin flerkino med åtte saler (i Ski storsenter). Den kommunale kinodriften ble da lagt ned og Kulturavdelingen i Ski kommune overtok driften av lokalene. Da lokalet allerede var egnet som kulturscene, og var blitt benyttet til enkelte kulturarrangementer, var veien nokså kort for å legge til rette for Rådhusteatret. Små scenetekniske investeringer ble foretatt, samt en oppussing av foajeen. Foajeen ønsket man å kunne bruke til mindre og mer intime konserter/arrangementer.

Rådhusteatret i sin nåværende form hadde sin åpningsforestilling 25. oktober 2003. Rådhusteatret gjennomgikk en total renovering mellom 2015-2017, der hovedsalen ble utvidet fra 360 seter til 490/496, og foajeen ble utvidet fra ca. 80 sitteplasser til ca. 100. Renoveringen inkluderte også et tilbygg med blant annet nye publikumsgarderober og andre fasiliteter.

Rådhusteatret skal være et sted der folk skal trives!

Vi har som mål å yte høy service mot brukerne. Vi arbeider kontinuerlig med å gjøre tilbudet bedre, både for leietagere og gjester.

Rådhusteatret har meget gode parkeringsmuligheter og det er også i gangavstand fra togstasjon og buss. Via kollektiv trafikk kan man således på en enkel måte komme seg til Rådhusteatret fra "alle sider"; Oslo, Moss, Mysen, Drøbak, Ås, Enebakk etc.