Praktisk info

KONTAKT OSS

Rådhusteatret:
Idrettsveien 8
Postboks 3010
1402 Ski
Telefon: 94 13 67 26
Epost: raadhusteatret@raadhusteatret.no

Spesielle ønsker og behov, eller spørsmål angående billetter?
Kontakt oss på epost (se ovenfor) eller ring oss på tlf. 941 36 726 mellom kl. 10.00 og kl. 14.00 tirsdag, onsdag og torsdag.

Vi har 3 handicapplasser i salen, og disse kan bestilles ved å sende e-post til raadhusteatret@raadhusteatret.no eller ringe billettelefonen på 941 36 726 mellom 10-14, tirs-tors. Ved siden av hver handicapplass finnes det også ledsagerplass
Fribilletten til ledsageren skrives ut i skranken i foajeen når du kommer til forestilling og viser ledsagerbevis.

Kulturhusleder:
Håvard Refsdal
Mobil: 91 87 60 83
havard@raadhusteatret.no

Booking- og markedsansvarlig:
Odd Inge Rand
Telefon: 93 04 91 78
oddinge@raadhusteatret.no

Teknisk leder:
Fredrik Pagander
Mobil: 98 02 00 66
fredrik@raadhusteatret.no

Tekniker:
Hans Erikstad 
Mobil: 97 73 75 79
hans@raadhusteatret.no

Tekniker:
Ola Eggum
Mobil: 96 01 49 67
ola@raadhusteatret.no

Foajé-ansvarlig:
Anne-Grete Singsåsmo
Telefon: 90 91 36 65
anne-grete@raadhusteatret.no

 

 
 

GENERELL INFO

Om Rådhusteatret

Rådhusteatret ligger side om side med Ski rådhus, midt i Ski sentrum. Lokalet ble opprinnelig bygget som kinosal og Ski kino ble drevet av Ski kommune fra 1957 til 2003. I oktober 2003 åpnet Olav Thon sin flerkino med åtte saler (i Ski storsenter). Den kommunale kinodriften ble da lagt ned og Kulturavdelingen i Ski kommune overtok driften av lokalene. Da lokalet allerede var egnet som kulturscene, og var blitt benyttet til enkelte kulturarrangementer, var veien nokså kort for å legge til rette for Rådhusteatret. Små scenetekniske investeringer ble foretatt, samt en oppussing av foajeen. Foajeen ønsket man å kunne bruke til mindre og mer intime konserter/arrangementer.

Rådhusteatret i sin nåværende form hadde sin åpningsforestilling 25. oktober 2003. Rådhusteatret gjennomgikk en total renovering mellom 2015-2017, der hovedsalen ble utvidet fra 360 seter til 490/496, og foajeen ble utvidet fra ca. 80 sitteplasser til ca. 120. Renoveringen inkluderte også et tilbygg med blant annet nye publikumsgarderober og andre fasiliteter.

Rådhusteatret skal være et sted der folk skal trives!
Vi har som mål å yte høy service mot brukerne. Vi arbeider kontinuerlig med å gjøre tilbudet bedre, både for leietagere og gjester.

Rådhusteatret har meget gode parkeringsmuligheter og det er også i gangavstand fra togstasjon og buss. Via kollektiv trafikk kan man således på en enkel måte komme seg til Rådhusteatret fra "alle sider"; Oslo, Moss, Mysen, Drøbak, Ås, Enebakk etc.

Salene

Hovedsalen har opp til 496 komfortable sitteplasser, inkl. 3 handicapplasser og 3 ledsagerplasser til disse. Alle plasser har godt utsyn mot scenen. Scenen er stor og har god plass til de fleste behov; instrumenter, lydutstyr, rekvisitter etc. (se link til Scenemål og høyder under Teknisk info). Salen er fleksibel, og flere stolrader kan fjernes etter behov om man ønsker ståplasser fremst, dansemuligheter, utbygd scene etc. Bakre del (galleri) av sal kan også avgrenses, slik at salen oppleves mer kompakt ved lavere billettsalg.

Foajeen har plass til opp i mot 120 besøkende, enten med sitteplasser (med bord) eller kun ståplasser. Foajeen fungerer som teaterets klubbscene, og har huset alt fra trubadurer og standup-komikere til fullt storband. I tillegg til å være et lokale for diverse kulturarrangementer benyttes også Rådhusteatret til stadighet i forbindelse med kurs og seminarer.

Begge saler har lyd- og lysanlegg som kan benyttes av arrangører og vi i Rådhusteatret kan eventuelt stille med tekniker(e) som hjelper til med, eller står for den tekniske biten.

TEKNISK INFO

Lydutstyr (pdf)
Lysutstyr (pdf)
Salkart (pdf)
Scenemål og høyder (pdf)
Standard patch lys (pdf)

Mål og vekt lystrekk (pdf)

Adkomst, load-in og garderober (pdf)