AVLYST: Memory Lane presenterer: Hits 80

Om arrangementet

20. mars 2021 lander Memory Lanes etterhvert berømte tidsmaskin i 1980 i Rådhusteatret i Ski. Showet, som hadde premiere i Kolben i oktober 2020 og solgte to fulle hus der, fråtser i hits fra det begivenhetsrike året!

Et stort ensemble på nærmere 25 musikanter inkl. kor, blåserekke og flere vokalister fra hele Nordre Follo er klare for å dra 40 år tilbake i tid for å feste og synge med til de mengdene av hits som ble produsert da det nye tiåret 80-tallet ble sparket i gang.

Er du klar for å kle deg i 1980-drakt? Har du terpet på de mange smittsomme refrengene som herjet den gangen? Har du invitert med deg alle vennene dine? Kort sagt; er du klar for fest??

1980 var et herlig år da artister som Diana Ross, Bruce Springsteen og Pat Benatar herjet hitlistene internasjonalt, mens vi her hjemme sang ”Forelska i lærer’n” og ”Sámiid Ædnan”. Rockefansen koste seg med ”Back In Black” og ”Breaking The Law” mens Irene Cara, Dolly Parton og to dresskledde brødre med solbriller fant veien til hitlistene via kinolerretet.

Her blir det nok for enhver, om du vil danse, rocke, mimre, synge med eller alle de tingene samtidig!