Kristian Valen: Fartøy Valen

Om arrangementet

"TERNINGKAST 6" - "Tidenes comeback" - "Parodimesteren er tilbake! - Magisk selvironi!" - "Gapskratt fra start til slutt" er bare noe av det landspressen har skrevet på dette comebackshowet til Kristian Valen som allerede er sett av over 190.000 publikummere! Nå kommer Kristian Valen til Ski!

For 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Nå etter 5 TV-suksesser/sesonger og over 20 år på scenen har Valen rukket å passere hele 1,2 million billetter som gjør ham til Norges utvilsomt mestselgende komiker. 

Se Valen i kjent stil gjøre nye parodier og imitasjoner på både norske og utenlandske artister, kjendiser og politikere til nye lokale figurer laget kun for Follo!

Se og hør Valens versjoner av diverse store presseoppslag den siste tiden; Det kan være verre enn du tror. Valen synser og forteller ærlig og lekent om egne flauser slik bare Valen kan. 

Ett av Valens nummer, som har blitt både publikum og pressens favoritt, er der han bruker Snapchat på direkten på scenen. Selvfølgelig blir heller ikke regjeringens ministerskandaler spart, der Valen gjør parodier på alt fra Anniken Huitfeldt til Jens Stoltenberg som snakker engelsk slik KUN Stoltenberg kan. 

Og i denne sekvensen vil Kristian inkludere et unikt innslag som har vært en skikkelig snakkis lokalt.  Gled dere!!

Bli med på Valens ville seilas der hans "Fartøy Valen» seiler videre - som er lastet med alt du tror og trodde om Valen og hans karakterer.