Det Betales: Backbeat

Om arrangementet

The Beatles vil alltid stå som verdens største band! Det Betales fra Drammen har gjort hyllest til The Beatles i over 45 år, og nå kommer de til Ski!

Det Betales har spilt over 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og de ble utropt av Beatles manager Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world» Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har humor, musikalitet, energi og ekte kjærlighet til musikken de spiller. Deres show Backbeat tar for seg den tiden The Beatles bodde og spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club for 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble uten tvil verdens beste rock`n` roll band. 

John Lennon uttalte i et intervju i 1971 at «den beste musikken vi spilte ble aldri utgitt» Det har Det Betales gjort noe med, og låten "Bad Boy" er nå utgitt på plate og video. I showet høres kjente låter som "Twist & shout", "Roll over Beethoven", "Rock & roll music" og mange andre udødelige klassikere.

Det blir også servert en kavalkade med de største Beatles slagerne, slik som "A Hard days night", "Yesterday", "Penny Lane", og "Hey Jude". 

Her blir det høy allsangfaktor !

Varighet ca 90 min.

Det Betales på Facebook
Det Betales sin hjemmeside