Jubileumsshow med Davido

Om arrangementet

13 år var Bjørn David Fevåg fra Ski da han første gang stod på en offentlig scene som «Tryllekunstneren Davido», under «Amatørkonkurransen» i Rådhusteateret høsten 1973. 50 år siden, og det er verdt å feire!

Norges populære «magikerboss» holder det fortsatt gående for fullt, og skal sette sammen en komplett, magisk show-opplevelse for dere som kommer til jubileumsfeiringen!

Tryllekunsteren, buktaleren og illusjonisten Davido er tidligere 2 ganger Verdensmester i Magi (FISM). Tidligere President i Magiske Cirkel. Leder av Norsk Tryllemuseum. Tryllefestival-arrangør. Mentor for trylle-ungdommen. Har showet fra sør til nord i Norge, på scener i de fleste land i Europa og i Las Vegas. Leverandør av dyr og rekvisitter til film, TV og reklame. Konsulent, instruktør og rekvisitør til teater- og showproduksjoner. Og ikke minst: Skaper av Magic Club Oslo, et «trylleshow for voksne»-konsept i Oslo der Davido de siste 7 årene har hanket inn mer enn 120 magikere fra inn- og utland til å opptre med både Closeup- og scenemagi.

I jubileumsshowet blir det foruten Davido med tryllenumre du ikke har sett andre steder, også en smak av det beste av det beste fra Magic Club-konseptet. Close-up magikere i foajéen først, og deretter Magic Club-danserne og utvalgte gjesteartister på scenen. Davidos jubileumsshow blir en magisk opplevelse i særklasse du bare må få med deg!

 

Kl. 17.30: Dørene inn til foajé og billettsalg åpner

Kl. 18.00: I foajéen: Pre-show med close-up magikere og Magic Puzzles

Kl. 19.00: Davido jubileums sceneshow med gjesteartister

Billetten inkluderer: Magic Puzzle, pre-show av closeup-magikere, jubileums sceneshow med Davido, dansere og gjesteartister, samt 50x70 jubileumsposter personlig signert av Davido!